Wie ben ik?

In 2001 studeerde ik af aan de KU-Leuven als Licentiaat in de Klinische Psychologie. Bijkomend volgde ik de therapieopleiding Gestalttherapie aan het Instituut voor Communicatie te Kortrijk (2008-2012). In 2013 verdiepte ik mij in Mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy.

Voor ik mijn therapieopleiding startte ben ik 3 jaar werkzaam geweest als afdelingspsycholoog binnen het Medisch Centrum St.-Jozef te Munsterbilzen (2002-2005). Sindsdien (2005-heden) werk ik als stafmedewerker bij Tele-Onthaal Limburg waar ik insta voor de vorming, begeleiding en ondersteuning van vrijwilligers die de telefonische psychosociale noodlijn 106 bemannen. Daarnaast ben ik binnen Centrum Algemeen Welzijn Limburg van 2010-2012 gedurende enkele uren per week actief geweest als psychotherapeute binnen de deelwerking Relatie & Welzijn. Aanvullend, tot eind 2013 werkte ik binnen deze organisatie ook als psychotherapeute binnen hun studentenwerking. In september 2012 startte ik mijn eigen praktijk.

Persoonlijk beschouw ik psychotherapie als een boeiende ontdekkingstocht, die met momenten pijnlijk en confronterend is maar ook humoristisch en bevrijdend. Ik probeer in mijn therapieruimte een klimaat van veiligheid, ruimte en vertrouwen te creƫren. Een veilige haven waar je even aan wal kan komen om overtollige ballast te lossen en/of energie bij te laden.

Ik bied individuele gesprekstherapie aan jongvolwassenen en volwassenen.